Zveme Vás na pilotáž poslední příručky zaměřené na práci s tablety

Lektory z Karlovarského kraje působící v oblasti dalšího vzdělávání srdečně zveme na pilotáž poslední, čtvrté metodické příručky s názvem „Standardy využívání netbooků a tabletů při lektorování“. Seminář se koná ve dnech 1. října 2014 (9:00 – 17:00) a 9. října 2014 (9:00 – 13:00).

Seminář je zaměřen na využití tabletů a netbooků v dalším vzdělávání. Zaměříme se na představení základních parametrů, výhod a nevýhod těchto zařízení. Budeme diskutovat ohledně jejich významu v dalším vzdělávání a o bariérách, které jejich využití brání na straně lektorů nebo na straně vzdělávacích institucí. Dále se prakticky seznámíme s možnostmi těchto zařízení s ohledem na vzdělávací cíle a zaměříme se na tvorbu výukového obsahu s důrazem na využití aplikací vhodných pro tablety a netbooky. Závěrem se budeme zabývat etickými standardy a standardy pro tvorbu elektronických vzdělávacích objektů.

Na semináři budete mít k dispozici tablet, kde si můžete probíranou látku rovnou prakticky vyzkoušet. Po setkání obdržíte potvrzení o absolvování semináře a finální verzi metodiky.

Seminářů se můžete účastnit, pokud jste lektorem nebo pedagogem působícím v Karlovarském kraji a dělíte svůj úvazek mezi pedagogickou činnost a další vzdělávání (např. ve formě vedení seminářů či rekvalifikačních kurzů v rámci celoživotního vzdělávání). Nemusíte věnovat ICT oblasti, stačí být lektorem a přednášet na jakékoliv odborné téma.

V případě zájmu o účast na semináři se, prosím, registrujte e-mailem na martina.cernikova@fmconsulting.cz nebo telefonicky na 774 455 215. Ráda odpovím i na další Vaše dotazy týkající se projektu nebo seminářů.

Těšíme se na setkání s Vámi!